Doživetja

Doživetja

NEPOZABNO ZA GRADOM

Pri nas lahko doživite še nedoživeto. Skupaj z našo ekipo načrtujte priložnost nepozabnega kulinaričnega doživetja, pa naj bo poslovno ali zasebno.

Zasebna srečanja

Zasebna srečanja

Vaši dnevi, rojstni dan, krst, birma ali dogodek, ki ga načrtujete že nekaj časa. Gostilna Francl zaokroži vaš dan v popolnost okusov in vzdušja po vaši meri.

Poslovna srečanja

Poslovna srečanja

Priložnost, ko popeljemo vaše sodelavce, poslovne partnerje in prijatelje v okuse domačih Franclovih dobrot.

Rojstni dnevi

Rojstni dnevi

Si želite nepozabne rojstnodnevne zabave in druženja z vašimi najdražjimi? Ne zamudite priložnosti za praznovanje v našem domačnem vzdušju.

Poroke

Poroke

V hiši domačnih in toplih občutkov Ali v senci kostanja in lipe na našem vrtu, načrtujta vajin nepozabni dan. Dan, ki je zapisan s sodobno klasiko in prihidom domače energije.

Kulinarični dogodki

Kulinarični dogodki

V naši gostilni ali na terasi organiziramo tudi kulinarične dogodke. Spremljajte nas in okusite lokalne posebnosti skozi kulinarično-vinsko doživetje.

Dodatna ponudba

Darilni boni

Doživetje pomeni več kot tisoč besed. V več kot sto let stari hišici doživite objem domačnosti. Ko vas mimo bogatih krošenj kostanja in lipe do nje pripelje žuborenje vodnjaka na našem vrtičku in seveda okusne vonjave iz naše kuhinje.

Najem Franclovih poslovnih prostorov

Naj vas mimo bogatih krošenj kostanja in lipe do nas pripelje žuborenje vodnjaka na našem vrtičku, ter seveda ne zamudite okusov naše kuhinje. Rezervirajte prostore za vaše poslovno ali zasebno srečanje.

Cena najema: 150,00€ / dan

V ceno najema je vključena tehnična oprema za poslovna srečanja (platno, projektor, zvočnik itd..)